Alla inlägg under november 2010

Av tanten-och-ella - 6 november 2010 16:58





Det här torkstället måste gå att använda som elementbädd till katter, de säljer nu på måndag hos Lidl för 35:- och jag tänker köpa två stycken. Ett skall vara till tvätt på badkarskanten och den andra tänkte jag skulle hänga på elementet i arbetsrummet. En kudde eller dyna och en liten gosig fleeceplädd så blir det en bra plats för lilla katten nu när den söker värmen vid elementen.



Ett annat tips, istället för att köpa mjukost typ Philadelphia så varför inte göra egen av Kvarg. Lidl säljer  0,3% fettfri kvarg för lite olika ungefär mellan 10 – 12 kr för 500gram av märket Milbona som brukar ha väldigt bra hållbarhetstid.


Brukar krydda min egengjorda ”mjukost” med  1 påse av Knorrs dressingkryddor av smak örtagård, låter det  stå några timmar sen är det jättegott. Kostnaden för detta  blir mellan 13-15 kronor och så är det nyttigt både för hälsa och plånbok.

Dressingpåsarna kostar ungefär 9-10 kronor hos Willys, då är det 3 påsar i varje förpackning och en räcker för mig till 500 gram Kvarg.


.

Av tanten-och-ella - 5 november 2010 20:23

I dag har Ella och jag haft besök, det var så trevligt och Ella fick visa hur stor och duktig hon blivit.


Nu håller vi på och förbereder lite mat för helgen och i morgon får Ella busa av sig när den unge kattsläktingen kommer hit.


Nästa vecka så är vi bjudna till en gammal kurskamrat och Ella skall följa med.

Har varit dåligt med bloggandet denna veckan och det blir lika dåligt nästa vecka.


Det börjar bli mörkt och dåligt väder så vi är inte ute lika ofta på promenader som tidigare. Ella bryr sig inte om att det är ruskväder, hon vill ut varje dag helst och tar chansen att smita ut i trapphuset så fort dörren öppnas.



Ovido - Quiz & Flashcards