Direktlänk till inlägg 16 januari 2011

Min tant har ramlat

Av tanten-och-ella - 16 januari 2011 01:14

Min tant har ramlat och slagit sig. Hon är lite yr ibland, har varit så en längre tid men aldrig så illa. Nu har hon blåmärken och ont när hon hostar och orkar inte busa men jag känner det på mig så försöker hålla mig lugn. Får jag bara komma ut på min balkong så är det bra.


Det hände i torsdags kväll när jag skulle få min kvällsmat, tanten bara damp ned baklänges. Oj vad rädd jag blev, tanten hade ont och jag förstod ingenting, nu är jag så chockad så jag måste vara nära hela tiden.

På måndag skall tanten till sin doktor, hon skulle varit där egentligen efter nyår men det kom annat emellan.


Kattvännerna behöver inte vara oroliga för mig, släktingarna ringer flera gånger varje dag och har nyckel så de kan komma in och hjälpa oss och om tanten skulle bli riktigt dålig så skall jag vara hos kattsläktingarna.


Blev badad, kloklippt och så klippte vi lite runt bumpen, för jag är lite väl långhårig där och det har hänt att det fastnat lite. Vet ju inte om den äldre kattsläktingen får klippa min klor, jag tror det men för säkerhet skull är det nu gjort.


Tror nog att min tant snart blir bra, får lite blodtrycksänkande och lite stärkande medicin sen blir allt som vanligt och vi kan ut och åka spårvagn, träffa folk och jag får vara med.


Kommer inte att bli varken foto eller skrivet på ett tag för nu får vi försöka klara vår vardag. Det är allt tur jag vuxit ur kattungestadiet och kan ligga länge hos min tant när hon vilar på dagarna.


Vi lagar mat och idag har vi bakat lite att ge bort, äggen kunde bli för gamla och inget får förfaras säger hon. Vi har också kokat 3kg äppelmos på Jona Gold äpplen som vi fått köpa för 5:-/kg för de var lite fula i skalet. Det är äppelmos varje dag i filmjölken och jag brukar smaka.


I morgon skall vi till postlådan och jag skall få följa med, vi skall ha någon med så tanten  har någon att hålla i armen ifall hon får yrsel.

 
ANNONS
 
Vicke

Vicke

16 januari 2011 06:14

Oj, det var inget vidare, då får du ta det lugnt och ta hand om dig

http://animeraigimp.bloggplatsen.se

tanten-och-ella

16 januari 2011 16:08

Tack det skall jag göra, du vet gamla tanter är envetna. :-)

 
Jenny

Jenny

16 januari 2011 18:06

Men usch och fy! Hoppas att du mår bättre snart <3

http://jennyelin.bloggplatsen.se

tanten-och-ella

16 januari 2011 18:08

Du vet...gamla envetna tanter.... skall nog snart vara bra igen. :-)

 
Margita

Margita

16 januari 2011 18:46

Usch då, det låter inget vidare. Gott att ha släktingar som ställer upp och mysigt med en liten katt som gör dig sällskap. Yrsel är inget att leka med, hoppas nu du får hjälp med den och att du blir bättre.
Tack för kommentaren i min blogg. Ja, vi får väl se om det blir en hund så småningom.Har för mig att det är lättare för katterna att acceptera en hund...men är inte säker.
Jo, jag söker boende i Kungälv/Ytterby.
Ha det så bra du kan! :)

http://sengas.bloggplatsen.se

tanten-och-ella

16 januari 2011 19:02

Tur i oturen är att Ella inte är en liten livlig kattunge utan är lite lugnare. Är så glad över att det finns släktingar som snabbt kan och mer än gärna vill ställa upp för Ella.

Hon är så mysig så utan henne vet jag inte, hade nog deppat ihop. :-)

Hoppas du får boende där du söker, lite närmare till allt än där du bor nu.
Har nyss börjat lära mig Västtrafik och man kan ju åka nästan var som helst med buss, spårvagn och tågen.

Ja så var det nog, katt först och sedan en valp.

 
Ann-Katrin

Ann-Katrin

16 januari 2011 19:55

Usch då! Krya på dig och ta det försiktigt!

http://www.laghamras.se

tanten-och-ella

17 januari 2011 16:56

Lovar! :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tanten-och-ella - 17 januari 2011 16:56


Läkaren tyckte jag hade en vacker färgpalett på kroppen *fniss* är ju full med blåmärken och spricka på två av högra sidans revben. Röntgen och massor med prover igen, Inte mycket att göra åt utan det får självläka. Svårt att vara sysslolös, ...

Av tanten-och-ella - 16 januari 2011 17:38

        Ella julaftonen hos sina kattsläktingar, julrosett om halsen :-)         Ella i tantens säng 16 januari           Ella har fått syn på ... den förhatliga dumma kameran ;-)       Vad är Ella och vad är pläd...

Av tanten-och-ella - 10 januari 2011 20:05

Nu är Ella och tanten hemma efter julhelgerna, har haft det väldigt trevligt och Ella stortrivdes hos våra kattsläktingar. Mycket lek och bus. Ella har lärt sig gå i koppel så nu går hon fint före mig i koppel när vi närmar oss hemma, då k...

Av tanten-och-ella - 9 december 2010 19:49

Det läkte så fint och det var skönt för henne att kunna ha kroppsstrumpa och slippa trattkragen.   Vi håller på att julstöka, har haft lite gäster och tiden bara rinner iväg. Varit hos läkaren idag, fick influensasprutan och börjar redan känna ...

Av tanten-och-ella - 27 november 2010 21:25

Förståligt för det är ett stort ingrepp på en kvinna och tänk då på en så liten kattfröken. Jag har gjort en hysterektomi och blev sjukskriven 4 eller om det var 6 veckor trots att jag hade skrivbordsjobb och behövde varken gå eller stå samt arb...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se